new
  
Tarife

Pentru a solicita o oferta de pret va rugam sa ne trimiteti un mail in care sa specificati urmatoarele date ale companiei dumneavoastra:

- Obiectul de activitate al firmei dvs. si piata pe care activati;
- Numarul de angajati;
- Volumul activitatii in cele mai active luni;
- Cifra de afaceri.
- Volumul mediu al actelor contabile
- Tarifele serviciilor de contabilitate trimise pe mail au un caracter orientativ. Pretul final va fi stabilit dupa o intalnire si o negociere a conditiilor cu dvs,si cuprinde o contabilitate completa inclusiv salarizare ,consultanta fiscala si toate declaratii fiscale.
- Trebuie sa tineti cont ca atunci cand alegeti un contabil ,nu tariful sau este cel mai important lucru ,ci competenta sa profesionala.
- Intelegem foarte bine ca trecem printr-o perioada de criza si este extrem de important pentru orice firma sa abia costuri rezonabile cu servicile contabile si deaceea ne-am adaptat oferind preturi extrem de atractive.


Tarifele practicate de firma noastra sunt accesibile, se stabilesc in functie de volumul de munca, dificultate si de serviciile suplimentare oferite clientului. Pentru o oferta de servicii va rugam sa ne contactati utilizand informatiile din sectiunea contact consult@rdl.ro

Apycom jQuery Menus